Reinventeaza martisorul intr-o piesa de rezistenta

Reinventeaza martisorul intr-o piesa de rezistenta

miercuri, 30 mai 2018 16:02:02 Europe/Bucharest

Orice femeie are un sertar sau o cutie cu martisoare. Nepurtate, intacte, pastrand amintirea unui dar si a unui moment. Poate ca a venit vremea sa regandim acest dar. Sa il reinventam intr-o piesa de rezistenta in garderoba oricarei femei. Pana la urma, martisorul simbolizeaza reinventarea, renasterea. E momentul sa vedem dincolo de o cutie plina de obiecte nepurtate – sa ne reintoarcem la bijuteriile care cuceresc inima si privirea. Brosele pretioase sunt o varianta excelenta de cadou util si stylish pentru 1 martie. Asa cum v-am obisnuit, iata selectia MOSSELLE:

1. Brosa Maya  – delicata din zirconiu perfecta pentru 1 martie, dar si pentru restul anului, gata sa accesorizeze orice tinuta feminina si eleganta.

brosa-maya

2. Brosa Angelina  – Brosa placata cu argint, in forma de frunza ce accesorizeaza ideal si discret atat tinutele de zi, cat si cele de seara – se integreaza stilului clasic elegant.

brosa-angelina

3. Brosa Adrienne  – Accesoriu deosebit pentru o femeie cu personalitate, brosa placata cu argint si cristale de zirconiu este cu adevarat o reinventare indrazneata a clasicului martisor.

brosa-adrienne

4. Brosa Adalene  – Brosa libelula lucrata manual, disponibila atat pe varianta argintie, cat si verde-smarald este o bijuterie oversized, ideala pentru un cadou pretios si in tendinte.

brosa-libelula

5. Brosa albina Pink Queen Bee  – Disponibila si in varianta aurie este bijuteria regina a sezonului. Alege-o in varianta feminina rose sau clasica si fii convins ca o brosa oversized este intotdeauna binevenita in orice garderoba!

brosa-albina

Vine primavara, sezonul reinventarii. Alege cadouri de martisor fine care pot ramane piese de rezistenta in timp, martore ale unui dar frumos.

Shine on!
XoXo,
MOSSELLE