Cum purtam cerceii rotunzi?

Cum purtam cerceii rotunzi?

miercuri, 30 mai 2018 14:07:57 Europe/Bucharest

Cerceii sunt accesoriile care scot din anonimat orice fizionomie, oferindu-i chipului o frumusețe aparte. O pereche de cercei potriviți pot înlocui un make-up sofisticat, dacă sunt aleși corespunzător fizionomiei tale și se integrează în ținuta vestimentară propusă pentru un anume moment din zi sau seară.
După cum ați observat cei mai purtați cercei la ora actuală sunt cei rotunzi. Aceștia se găsesc într-o gamă vasta, de la cei mai mici la cei mai mari și se pot purta la absolut orice fel de ținute.
Modelul acesta de cercei a luat amploare în America, în cultura pop, iar acum au revenit în trend. Subțiri, mai lați, bătuți cu pietre sau simpli, aurii, argintii sau colorați, din metale prețioase sau comune, decorați în diferite feluri, cerceii tip creole sunt în voga!  Avantajează pe oricine are fața ovală, indiferent de dimensiunea părului și se potrivesc atât la ținute de zi, cât și la cele de seară. Noi propunem sa ii purtați la o ținută de tip casual în timpul zilei, alcătuită din jeans și o cămașa într-o culoare deschisă, o pereche de stiletto și părul prins în coadă la spate, sau la un costum format din pantaloni și un blazer de birou. Iar pentru seară, bineînțeles, propunem accesorizarea rochiilor elegante cu umeri goi cu acești cercei placați cu cristale dacă participați la evenimente importante. Pentru o ieșire în club, cerceii rotunzi mari aurii completează cu succes o ținuta în stilul hip-hop.
Pentru fetele a căror față este de tip inimă, pot purta cercei rotunzi, însă o dimensiune medie, nu exagerat de mari, având în vedere circumferința cercului. În ceea ce privește coafura, recomandăm părul natural, necoafat, poate doar câteva bucle mari atunci când vorbim de o ținută de seară, iar pentru ținutele de zi, părul prins în coadă.
Celorlalte fizionomii nu le este recomandat să își accesorizeze ținutele cu cerceii cereole, însă pot opta pentru această formă de cerc, de dimensiune mica, eleganți și delicați.
Puteți găsi modele de cercei rotunzi în shop-ul nostru online. Spor la cumpărături!